Gott nytt år!

Så här sista dagen på året så har jag inte börjat peppa än. kl är snart 17.

Idag har jag hjälp min kära baby B-boy Alfredo med hans blogg. Fixat och trixat för att få det att bli bra...
Check it:
http://kidskoobe.blogg.se

Vi får väl se vart kvällen bär... förra året var jag ute på krogen på nyår. Det var verkligen inte kul... Var på Mosebacke. Hade sjukt höga förväntningar. När jag kom dit var det som om jag hamnat på Alexis Diskobar i Sätra.
Inga fresha söderkisar nånstans....! Bara massa "Eyy du, jag vill snacka lite med dig." "Pratar du arabiska?"- killar.

Så i år kommer jag befinna mig i Hammarbyhöjden hos Johannes (från skolan) och Rebecka. Det kommer bli fint!

Ska snart börja göra mig i ordning. Så fort duschen bli ledig.

Kom på att det har hänt så otroligt mycket i år.
Kommer att ta det imorgon. Highlights from the past year.

Hoppas ni har en skön kväll! Wherevere you are!

Puss och Gott nytt år! / Sadia

Que?

Kan nån förklara hur man använder "strykbrädan" på bussen?
Jag förstår verkligen inte!

image43

Debaser på juldagen

"I'm gonna kill the bastard who invented high-heels!"
- Robin Williams - Mrs. Doubtfire-


Igår befann jag mig på Debaser Slussen för att se Salem Al Fakir och hans glada gäng. Nästan hela hans familj var där! Alla var sjukt trevliga och glada!

Salem körde massa nya låtar och sen massa hits! Det var riktigt skön stämning där inne. De har förresten öppnat upp så att stället är dubbelt så stort. Tre barer och nu har de garderob också!


Jag hade ju tänkt att jag skulle vara lite kvinnlig av mig och ha klackar. Kändes riktigt bra när jag gick hemifrån. Nöjd och glad. Men precis efter att de spelar klart och adrenalinet lagt sig så kom smärtan! Obeskrivlig smärta!! Sen gick jag omkring och umgicks och låstades som om ingenting i tre timmar till!
Till slut fick jag nog och bestämde mig för att gå hem. Jag insåg då att jag var tvungen att gå hela vägen från Slussen till Sergels Torg. Jag funderade stakt på att ta av mig skorna och gå barfota. Men kom på att jag antagligen skulle få köldskador och att fötterna skulle ramlat av. Så jag pinades hela vägen. Men när jag väl satt på bussen så tog jag av mig skorna!

Aldrig mer.

Tack Affe för alla dina desperata fyllemess om att jag borde komma till Grabbarnas och vara din låstas-flickvän! haha Och tack för de TUSEN missade samtalen jag fick av dig. Har aldrig känt mig så uppskattad! haha
Freaks

Jag har inte skrivit på ett tag...
Men det är för att jag har studerat några sjuka mänskliga beteenden hos folk som pratar i mobil. Dessa freaks of nature ska jag hylla här och nu:

1. Folk som pratar i mobilen och håller telefonen med handen mot motsatt öra. Alltså håller mobilen med vänster hand mot höger öra.
Vad är det för logik som gör att man anstränger sig på detta vis?! Så sjukt onödigt. Plus att du ser ut som en idiot.

2. Folk som pratar i mobilen med handen mot rätt öra men insisterar på att ha armbågen i 90 graders vinkel så att man knockar alla och får folk att ducka, som gå förbi på stan. Sjukt onödigt och du ser ut som en ännu större idiot än den innan!

3. Igår såg jag en kille på krogen som höll mobilen med skärmen utåt. Han var visserligen full. Men det är ingen ursäkt.
Han upprepade också frasen: "Va? Jag hör inte... va...? Va...? VA...?"

4. När jag klev av pendeltåget nyss så var det en man som gick i full vintermundering. Inget fel med det. Förutom att han hade FLIP FLOPS på fötterna!

Det tog priset.
Nuff Said - som Moe Moe skulle säga.Nu har jag jullov! Kommer att sakna alla mina klasskamrater som åker hem till landet nu....

Jag har fixat biljetter till Robert Plant och Alison Krauss! 16 maj på Hovet! Det kommer bli grymt! Jag och S ska gå :)


Ikväll blir det Soulkväll på Fashing! Jake-Oh spelar bl.a.
Lillebror Chris ska lägga fresha keys!

Ha det gött! Til' next time!

Tjärlek.
/S

Old folksVad är det med gamla människor och deras andedräkt???
När jag stod i kassan idag på mitt förbannade jobb, där det typ bara är massa gamla kunder, så stank varenda en av dem!! Och jag står nästan 1,5 meter ifrån dem när de pratar med mig.
Tandborste? Tandtråd? LISTERINE?! Any of this ringing a bell???

Jeez...
RSS 2.0