Städmani

Min syster lider av extrem pedanthet. Hela morgonen vid frukostbordet så har hon vällt ut sig sina aggressioner om folk som inte kan diska efter sig och tusen andra saker. Så nu har hon satt igång en städrazzia på övervåningen och dragit in båda mina föräldrar i det.
Jag har tyst och lugnt stängt dörren, i hopp om att hon inte ska komma på att jag finns här nere och ge mig något sjukt tråkigt att göra, till exempel städa badrumsskåpet. Ibland hör jag henne skrika till: "Ååååååhhhh! Vad äckligt! Det ligger en möglig fykant här i kylen!!"
Eller när mamma insisterar på att ta upp sakerna som min syster redan slängt, bara för att vara på säkra sidan om det faktiskt är något som man kanske inta kan behålla ett litet tag till. Jag menar, det KAN ju va så att vi KANSKE NÅN GÅNG behöver den.
Mina föräldrar är såna. De sparar saker "ifall att". Det är därför som vi har hela källaren full med saker som införskaffades innan jag ens var påtänkt. Skitsaker som sparas. En gammal lampskärm från början av 80-talet, gamla trasiga lunchlådor, en gammal stereo som inte fungerar. ETTHUNDRATUSEN videoband med massa dokumentärer och program som pappa spelat in och ALDRIG tittat på igen. Snacka om separationsångest.

Jag kommer nog få dåligt samvete snart och börja städa själv.... Eller nää. Jag ropar på syrran, öppnar dörren så hon kan få se mitt krigszonsrum, så kommer hon börja gråta och städa det åt mig! The perfect plan....


image77

No comments

Skulle vara kul om ni som läser lämnade lite kommentarer. Oavsett vad ni tycker så är det intressant att veta.

Blondes have more fun.

Asså jag vill verkligen inte skriva om Blondinbella. Men fan vad hon går mig på nerverna. Jag hade verkligen undvikit att gå in på hennes blogg. Allt man har hört är att den bara sprudlar av fjortishet samt att hon har sålt sin själ till medierna genom att göra reklam för massa skit och sen få pengar för det. Men så gjorde jag det. Jag gick in på bloggen. Jag visste vad jag hade att förvänta mig. Och där var det.
Den sprudlande snobbiga fjortisheten gånger 3000! Jag har aldrig sett något så sterotyp i hela mitt liv.
Det som gör mig mest irriterad är ju att hon är ju så sjukt smart. Hon spelar ju med till tusen så att folk ska ogilla henne mer och sedan gå in och läsa. Bra PR trick. Hon får ju betalt för att visa upp ett falskt liv där allt hon gör eller har på sig i form av kläder och smink är saker som folk betalar henne för att visa upp.
Sen så är det ju så sjukt smart eftersom hon får folk att snacka skit om henne för att hon just är så sterotyp. Katrin Schulman jämförde henne med Miss Piggy och startade ett jävla liv. Smart. Allt det här gör ju aå att fler människor uppmärksammas om denna fantastiska lilla flicka som verkligen "lyckats" i bloggvärlden. Calle Schulman sa att 340 000 pers läser hennes jävla babbel varje dag. Jag blev en av dem. Och efter det här kommer väl inte ens du att kunna motstå att gå in och se efter....Fan.

(Hon ser ju faktiskt ut som Miss Piggy! Faktiskt.)

Jag tänkte göra det lätt för dig eftersom du vet att du vill...:

http://www.blondinbella.se

Våga Vägra Vinter!

Jag har dragit ned rullgardinen. Jag VÄGRAR vinter just nu, och alltid! Nu får det vara nog!
Man kan ju inte göra nånting idag på grund av snön! Vem orkar gå ut i det här vädret!?!

Imorgon ska jag och A gå ut på stan och lämna ansökningar inför sommar och höst-jobb. Jag har fått nog av mitt jobb också. Fy fan.
Det skulle vara så skönt att ha ett jobb inne i stan. Får se vem som nappar... Jag har skrivit en ansökan nu. Måste bara hitta en bra bild också. Men det är ju också svårt. Alla bilder man har är ju töntiga pose-bilder till facebook eller massa festbilder. Man kan ju inte visa upp en bild med fullt bling och ett champagneglas i handen! haha Sen är det ju JAG som tar alla bilder överallt. Det finns ju aldrig några på MIG...

Jag har skaffat kavaljer också. Stor nyhet! Nu har vi tvingat oss själva att inte träffas på TVÅ HELA DAGAR. Jag vet, det är helt sjukt! (sarkasm) Men man kan ju inte vara med varandra jämt.
Det finns så sjukt mycket bra att säga om den här mannen. Allt är bra. Han är perfekt på alla sätt och vis. Allt  jag någonsin kunnat önska. Ledsen att det tog så lång tid för mig att våga...

Han är underbar och så vacker... Min Hjärter Kung.
Jag är kär...




Psycho-fans

Ok. När jag inte kan sova så surfar jag om kring på nätet och hittar massa totalt onödiga grejer.
Tillexempel så hade jag Måns Zelmerlöws låt "Cara Mia" på hjärnan idag (döm mig icke! Jag vet att du har gått och nynnat på den nån gång det senaste året!) för att av nån anledning så pratade vi om Idol-rejects på jobbet. Så nu precis så surfade jag omkring på Facebook och kollade om just Måns hade hoppat på denna trend.

Ja, det fanns två. Fast en var en bild på Måns fast han hette (läs med engelsk brytning) "Mans Zelmerlow" och den andra var med en stekig bild och svenskstavat. Jag gick in på den stekiga bilden och kollade runt lite där. På hans "Wall" hittar jag något lite läskigt. Det är en tjej (ser det nästan ut att föreställa på profilbilden i alla fall) som har skrivit extrema psykinlägg till grabben. Jag gick tillbaka till när hon skrivit det första och ni ska få ta del av utvecklingen här och nu.
Jag hoppas verkligen inte att det är ett skämt.... :



at 11:10pm on January 24th, 2008
hej hej måns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vi ses i göteborg på lördag när jag ska se dig på footloose då.hälsa syrran fanny i från mig så gott kramar din största fan nånsin kram Gisela



at 8:46pm on January 27th, 2008
tack måns för en fin och underbar och trevlig musikal i footloose igår.du var bäst i hela footloose musikalen igår för du gjorde bra i från dig som bad gie. alla var duktiga men du var bäst måns. svara gärna på mina inlägg jag skriver till dig sötnos på alla sidor på din hemsida och lunar. jag stod och applåderade flera gånger för dig igår måns på storan på musikalen eftersom du är min stora favorit idol och fan kram Gisela



at 6:05pm on February 5th, 2008
hey hey Måns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hur e´läget med dej då? det är bra med mig. hur går det med allting nu då med föreställningarna i stockholm nu då? du svarar aldrig på mina brev här tycker jag eller på mina gb inlägg på din hemsida eller lunar. jag vill att du ska skriva ett mess till mig så jag kan bli glad.älskar dig måns. vad tråkigt för dig att du är singel nu igen hoppas du hittar någon ny tjej snart då önskar dig lycka till med alla priser du har vunnit och sådant. många kramar din största fan //Gisela svara mig på alla sidor måns.



at 11:08am on February 19th, 2008
haj haj måns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hur e´det med dej idag då? Varför svarar du aldrig mig på mina inlägg? jag läser alla dina långa blogg inlägg på din hemsida och dem korta bloggen och skriver till dig i gästboken på hemsidan med men får aldrig svar av dig min största fan. Älskar daj måns som fan. Älskar din musik. Hur mår din syster fanny då? som jag känner ganska väl sen långt tillbaka hon går ju på min gammla skola i huset nu på fyr åriga programmet i lund på vipan där jag gick innan med ju typ. ha de så bra måns sköt om dig lycka till med footloose i stockholm och sånt och allting annat som du gör måns grattis till alla priserna du har fått och sånt. varma kramar //Gisela skriv ett inlägg snart till mig måns puss kram



Efter det här har hon inte skrivit.
Haha! Jag gick in för att kolla på hans hemsida i gästboken. Där fanns det fler psykos. Ni måste kolla det själva för det var för många. Folk skriver till honom som om de är tillsammans med honom!
EX:
"Måns, jag ska sätta in tandställning imorron :/ är faktiskt skitnervös, känns som mitt livs undergång ska ske imorron :/ blä.
men jag saknar dig <3 your the one and only (: kramar/linda<3"



Måns Zelmerlöws psykogästbok:
http://www.manszelmerlow.se/?bfs=1



Sjukt att ett helt inlägg kan handla om "Mans Zelmerlow".

A bum like you.

Ok. klockan är snart 5 på morgonen och jag kan inte sova. Jag har gått runt och mått skit pga av min sexy-smexy förkylning som jag dragit på mig. Självklart skulle syrrans kille och hans mamma komma på middag idag. Jag orkade inte vara översocial och supertrevlig.

Men precis nu när jag skulle leta efter en kompis blogg på google hittade jag det här citatet från en annan blogg:

"När jag kom hem igår så plockade jag upp en fattigriddare från soptunnan och värmde den i mikron. Sen år jag den. Helt oförsvarbart men dock måste jag tillägga att den låg längst upp snyggt o prydligt på en annan fattigriddare."

Vad är det här för nåt?? Du står i köket öppnar papperskorgen ser en fattigriddare och tänker för dig själv: "What the hell, jag äter lite skräp."
Det finns INGEN ursäkt för att att äta saker ur en papperskorg! Ligger det i papperskorgen ÄR det skräp!  Det spelar ingen roll hur högt upp i korgen det ligger, om det ligger på något eller inte. Det spelar inte ens nån roll om det skulle vart inlindat i plastfolie! Det ÄR skräp.
Jag är ledsen, men du har nu stigit över gränsen för att få kallas civiliserad människa. No excuses.

RSS 2.0