A bum like you.

Ok. klockan är snart 5 på morgonen och jag kan inte sova. Jag har gått runt och mått skit pga av min sexy-smexy förkylning som jag dragit på mig. Självklart skulle syrrans kille och hans mamma komma på middag idag. Jag orkade inte vara översocial och supertrevlig.

Men precis nu när jag skulle leta efter en kompis blogg på google hittade jag det här citatet från en annan blogg:

"När jag kom hem igår så plockade jag upp en fattigriddare från soptunnan och värmde den i mikron. Sen år jag den. Helt oförsvarbart men dock måste jag tillägga att den låg längst upp snyggt o prydligt på en annan fattigriddare."

Vad är det här för nåt?? Du står i köket öppnar papperskorgen ser en fattigriddare och tänker för dig själv: "What the hell, jag äter lite skräp."
Det finns INGEN ursäkt för att att äta saker ur en papperskorg! Ligger det i papperskorgen ÄR det skräp!  Det spelar ingen roll hur högt upp i korgen det ligger, om det ligger på något eller inte. Det spelar inte ens nån roll om det skulle vart inlindat i plastfolie! Det ÄR skräp.
Jag är ledsen, men du har nu stigit över gränsen för att få kallas civiliserad människa. No excuses.

Kommentarer
Postat av: n

min ghetto katt brukar äta ur papperskorgen.

2008-03-07 @ 16:43:44
URL: http://nooni.blogg.se
Postat av: N

haha.. ja hur kunde ja inte tänka på att fota honom! Åh det e så tråkigt med flaggorna att jag inte ens pallar skriva om det.. det e att familjebostäder som äger lägenheterna funderar på att sälja till nåra privatfastigheter..mycket roligare om det var en protest mot att jag skulle flytta in..

2008-03-09 @ 22:38:47
URL: http://nooni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0