"Who turned out the lights?!"

Kl är 8.15 och jag har precis duschat och ska äta frukost. 
En minut efter att jag satt på thévatten och lagt i frysta mackor i brödrosten går en propp. Ingenting fungerar, varken kylskåp eller frys. 
Mackorna har i allafall tinat så att de är nästan ätbara. Så det blev en kall frukost.

Har kommit på att jag verkligen inte har en aning om hur man byter en propp. Det hjälpte inte att ringa till E, som var på väg till jobbet, han guidade mig till en ficklampa och ett råd om hur man vet vilken propp som gått. Det kunde jag inte heller ta reda på. Jag vet inte hur man får ut dem. Men jag är inte korkad. Jag stängde självklart av elen innan jag testade hur man skulle få ut dem.

Nu är jag på jakt efter ett eluttag som fungerar. Lampan i hallen har inte slocknat. Jag måste ju torka håret. Äntligen färdigflyttad!

Jag och E har flyttat till vårt första hem. Idag, två veckor efter flytten är äntligen ALLT klart. Allt har fått sin plats och allt skräp är slängt...eller ja nästan.. hälften blev avvisat till vinden...Igår var det derby på foltbolls stadion precis vid lägenheten. Det lät som en krigszon. 14 stora polisbilar stod runtomkring området, EN helikopter som lät som 10 cirkulerade över stadion och vårt hus. Man hörde alla hejaramsor klart och tydligt... 
Jag och E planerade kvällen så att vi drog ut för att se en spelning på Mosebacke när matchen hade börjat för att inte hamna i skottlinjen. Så här såg det ut från vår balkong:

Vy

Väl på Mosebacke kom vi precis i tid för att se Louie Louie (cafét)- killarnas band: Satan takes a Holiday spela sina sista två låtar. Ska försöka hinna i tid nästa gång för de var grymma! Vi var egentligen där för att se mina RML-kompisar Simon Norrsveden och hans band. Det var kul att träffa alla vännerna igen. Sommaren gör verkligen, som E säger, att allt stannar upp.

Det här var ett ganska tråkigt inlägg. Men jag har mest jobbat senaste tiden. Jag borde skriva upp saker som händer där. Häromdagen kom det in en kille. Han tog upp en mössa och kollade på den. Sedan kom han fram till mig i kassan och frågade:
- Har ni någon docka som jag kan prova mössan på?
Varpå jag svarar sarkastiskt:
-Eh..Du kanske kan sätta mössan på ditt eget huvud och prova om den passar.
Han säger då att mössan är till hans flickvän. (?!)
Okej.... Så för att den passar på ett dockhuvud så betyder det att den passar på hans tjejs huvud? Va?

Sen vill jag meddela alla fjortisar en gång för alla!:
Vi har inga jävla 96-byxor!! Fatta: De finns inte mer! Förhoppningsvis kommer de aldrig göra igen. Finito. Punkt.

Ska bli bättre på det här. Kommer mer när jag spionerat tillräckligt på mina grannar och deras vanor...


RSS 2.0