en helg med grabbarna

Jag åkte ut till Södertälje för att festa med F och hans vänner i fredags. Jag kunde ju självklart inte motstå detta erbjudande då det fanns en jacuzzi på området.
Festen ägde rum hemma hos A.

Först skulle grabbarna komma och hämta mig i älvsjö. Min syster skjutsade mig dit så jag kunde få en chans att åka med henne första gången efter att hon skaffat körkort!
Vi väntar i typ en timme. Sen kommer en bil proppfull med folk i.
Jag sätter mig i bilen bredvid tre tjejer. Jag visste att de skulle ta med några småtjejer och jag ville ju inte döma dem på förhand och tro att de var värsta fjortisarna. Men så fort vi börjat åka så kom den ena mest korkade kommentaren efter den andra.
Vi kommer fram och festen sätter igång. Redan när vi kommer dit så har två av tjejerna börjat hitta på lögner åt sina föräldrar om vart de egentligen är någonstans. De ringer kompisar och sen föräldrarna och håller på att smida planer om diverse. De tjejerna, T och L, drar relativt tidigt eftersom de är rädda för att deras brilijanta planer ska spricka.

Kvar blir jag, grabbarna och M. Den här tjejen, M, kan tydligen ALLT om analsex och diverse sexleksaker. Och måste hela tiden dra upp anekdoter om olika sorts sjukdomar man kan få av olika sexlekar. Och varje gång hon kommer med en liten historia så blir det helt tyst.
DESSUTOM insisterar hon på att prata om sin misslyckade blygdläpps-piercing. Plus att hon insisterar på att VISA UPP hennes ärr från denna!
Alla grabbarna är så fruktansvärt äcklade och jag sitter och njuter av att jag inte är 17 längre och måste bevisa något.
Den här tjejen är också den mest korkade jag någonsin träffat. Det kan tilläggas att hon har Big Brother Jessica som idol. När vi skulle bara i jacuzzin så försökte hon få alla att istället springa ner till sjön för att bada där i stället.
Sen går vi in och äter lite. Spelar lite TV spel. Precis i tid för läggdags så blir ju M spyfärdig och springer fram och tillbaka från toalettstolen flera gånger.
Tack och lov så åker hon tidigt nästa morgon.

Tack grabbar för att ni är så underbara, omtänksamma och sjukt roliga!
Jag hade skitkul och jag hoppas att vi gör om det snart igen!Jag var tvungen att vara hemma vid 17 tiden eftersom mamma bjudit hem folk på middag.
Jag var helt trasig när jag kom hem. Trött efter två dagars festande. Självklart så kommer ju inte gästerna förrän vid 19.30 tiden. Alla är så hungriga och pappa var tvungen att åka och hämta folket eftersom de inte hittade.
Efter middagen så slog bakfyllan till och jag vart fruktansvärt trött och fick huvudvärk. Men jag var ju tvungen att sitta där och lyssna på det stela småpratet.
Till sist gick de. Och jag fick gå och lägga mig. Jag sov i tolv timmar.

Igår åkte jag in till stan, mötte upp S och shoppade lite. Sen drog jag hem till J där mina andra grabbar skulle ha Prince-kväll. Vi köpte mat och tittade på massa DVD grejer. Riktigt trevligt!
Fast jag märkte då att jag fått mitt straff för att bada i en jacuzzi, utomhus mitt i natten, i november.
Min idiotiska förkylning med hostan from hell är tillbaka.

Ska till läkaren idag. Hoppas att de skriver ut det starkaste de har!!!

Sometimes we all have bad days...

Jag hade en riktigt crappig dag igår. Ingenting var rätt.

Jag kom upp från mitt rum nere i hålan och gick in i vardagsrummet för att sätta på TVn. När jag kommer in så är alla soffor BORTA. Det är helt tomt. Jag är extremt morgontrött så jag tror att jag drömmer och går för säkerhets skull ut ur rummet, för att sen gå in igen. Men nej. Jag drömmer inte. De är borta. Jag blir sur.
Jag äter frukost och sen vaknar min syster och mamma. Mamma berättar att vi köpt nya soffor. Samt att det finns en ny regel i huset. Ingenting får förtäras i vardagsrummet.
Jag blir ännu mer sur. Jag har mina rutiner att jag alltid äter frukost där och ser på en halvtimmes TV för att väcka min hjärna. Plus att jag är väl inget barn. Vi är väl vuxna allesammans i huset. Skittöntigt. Så med mitt otroligt dåliga morgonhumör så startar jag ett gräl med mamma.
Förbannad åker jag till skolan.

Och efter den här helgen som varit med jobb och fest så är jag helt slut dessutom. Och efter den festen som var i lördags är jag lite nojjig.... jag säger inget mer om det.

På ensembleledningen ska vi spela gitarr på gehör. Jag har ingen aning om hur den är uppbyggd och därför fattar jag noll. Medans alla andra självklart förstår perfekt. Jag måste fråga flera gånger hur man tar alla ackord när vi går igenom dem. Känner mig som en idiot. Mer frustration och stress.
Sen ska jag ha sånglektion. Det går åt helvete. Jag kan inte ens sjunga upp ordentligt. Jag kan inte slappna av. Min kära sånglärare försöker verkligen att få mig att slappna av. Men ingenting funkar.
Jag för frustrerad för att öva så jag hänger med Patrik och Patrik tills de ska gå och repa och jag ska hem.

När jag kommer hem och ser de nya sofforna blir jag helt förstörd. De är inte alls fina eller personliga och de är GIGANTISKA! Riktiga turk-soffor som tar över hela rummet!! Och stenhårda. Fan!

Och alla dessa känslor som bara gör mig totalt förvirrad och vilse.

Jag bröt ihop. Jag orkar inte mer.

Rage!


Jag förstår inte varför det alltid måste vara så svårt. Varför kan vi inte bara vara ärliga och sluta spela spel?
En vän gav mig ett fint citat av Lars Winnerbäck en gång:

"Sparsamma svar håller hungern vid liv..."

Det är så sant. Du kan inte bara våga vara ärlig och säga vad du egentligen vill. Och jag är för rädd för att veta.
Du säger en sak, men gör en helt annan.
Jag orkar inte vara den som alltid tar initiativet eller visar någon form av intresse. För vad jag än gör så känns det som om jag gör fel! Vad jag än gör, blir för mycket. Och gör jag ingenting, så är jag helt bortglömd. Så vad fan ska jag göra?! Vart går gränsen?
Jag avskyr den här förvirringen och osäkerheten. Det är inte jag.

Du snackar bara skit.
Och du kommer att förlora.


...

"It's like yesterday, I didn't even know your name
Now today, You're always on my mind
I never could have predicted that I feel this way
You are beautiful surprise
Intoxicated every time I hear your voice
You've got me on a natural high
It's almost like I didn't even have a choice
You are a beautiful surprise...

Whatever it is you came to teach me
I am here to learn it cause
I believe that we are written in the stars
I don't know what the future holds
But I'm living in the moment
And I'm thankful for the man that you are

You are everything I ask for in my prayers
So I know my angels brought you to my life
Your energy is healing to my soul
You are a beautiful surprise
You are an inspiration to my life
You are the reason why I smile
You are a beautiful surprise..."

- India Arie - "Beautiful Surprise"

En dubbel åldersnoja, tack!

Igår kväll mötte jag upp F och hans kompisar för att fira en av deras polare. Alla skulle mötas på Balthazar på Söder. Självklart, eftersom ingen kommer in någon annanstans! Den enda som fyllt 20 var ju han som skulle firas! Mormorsskämten flyger till höger och vänster...

MEN när vi väl ska beställa i baren så är JAG den enda som måste visa leg! Trots alla babyfaces runt omkring!
Så först bli jag mobbad för att jag är typ äldre än alla sammanlagt och sen blir jag hånad för att jag ser ut att vara inte dag över 12!

Förvirrad minsann...

RSS 2.0